ColorGlo™ Rengöringsprodukter

Håll inredningen fräsch – för alla dina fordon och möbler

Nu finns våra unikt utformade professionella rengöringsmedel tillgängliga på alla våra servicecenter.

Var och en av ColorGlo's rengöringsprodukter är specifikt framtaget för sitt ändamål och anpassade för användning på olika sorters material, såsom läder, vinyl, hårdplast och tyg. De rengör på djupet samtidigt som de är skonsamma, motverkar smuts och innehåller mjukgörande medel, vilket ger ett smutsavvisande och långvarigt resultat. Dessutom är de dryga, vilket gör dem både kostnadseffektiva och hållbara i längden. Det skonsamma men effektiva resultatet garanterar en långvarig renhet som bidrar till en mer hållbar rengöring.

För att skydda bilens interiör från slitage och skador är det viktigt att använda rätt produkter och metoder. Regelbunden rengöring är avgörande för att hålla bilklädseln fräsch och i gott skick. Våra egenutvecklade rengöringsprodukter är speciellt framtagna för att passa de material som används i bilar, vare sig det handlar om läder, tyg eller vinyl. Oavsett om din bil är ny eller om du nyligen har renoverat inredningen hos oss, hjälper våra produkter dig att bevara den nybilsdoft och känsla så länge som möjligt.

Våra rengöringsmedel är vattenbaserade, luktfria och miljövänliga, vilket gör dem både skonsamma och effektiva. Vi erbjuder fem olika produkter som är anpassade efter specifika material. Dessutom har vi ett paket som innehåller fyra olika rengöringsmedel, perfekt för läder, vinyl, säkerhetsbälten och tyg. Detta kit är idealiskt för alla ytor i fordon, men fungerar lika bra på båtar, möbler och liknande ytor.

För att få ut det mesta av våra produkter kan du läsa vår guide på bloggen. Alla våra rengöringsprodukter finns tillgängliga hos samtliga ColorGlo™ center. Om du inte har möjlighet att besöka ett av våra center, vänligen kontakta oss via e-post på info@colorglo.se.

Rengöringsmedel Tyg (Upholstery Cleaner) 500ml

Används för rengöring av tyg, passar bra till plysch, väv m.fl.

Färdigblandat rengöringsmedel som kan användas direkt på olika sorters tyg-material. Rengör på djuper, motverkar smuts och innehåller mjukgörande medel och är smutsavvisande för långvarigt resultat.

Pris: 179:-

Rengöringsmedel Vinyl (Vinyl Cleaner) 500ml

Används för rengöring av vinyl, passar bra till säten, dynor, paneler, möbler, stolar m.fl.

Färdigblandat rengöringsmedel för effektiv rengöring av alla ytor av vinyl. Rengör på djupet, motverkar smuts och innehåller mjukgörande medel och är smutsavvisande för långvarigt resultat.

Pris: 179:-

Rengöringsmedel Säkerhetsbälte (Seat Belt Cleaner) 500ml

Används för rengöring av säkerhetsbälten.

Färdigblandat rengöringsmedel för effektiv rengöring av säkerhetsbälten. Rengör på djupet och motverkar smuts.

Pris: 179:-

Rengöringsmedel Läder (Leather Cleaner) 500ml

Används för rengöring av läder/finläder, passar bra till säten, möbler och andra ytor av läder.

Färdigblandat rengöringsmedel för rengöring av läder, appliceras direkt på ytan som behöver rengöras. Ett djuprengörande medel som är skonsamt och har mjukgörande effekt för ett långvarigt resultat.

Pris: 179:-

Rengöringsmedel & Konditioneringsmedel Kit (Leather Cleaner & Conditioner Kit)

Tygskador är alltid unika. Vissa tygskador kan repareras och återställas helt medan andra är svårare. Det finns också tillfällen när tygskadorna är så stora och omfattande att vi rekommenderar att få det utbytt hos en bilsadelmakare eller möbeltapetserare. Vanliga “skador” på tyg är fläckar som vi med olika metoder kan ta bort. Sömmar som gått upp kan sys igen med lika stor hållbarhet som original. Brännmärken eller slitage kan också fixas. Maila in foto till oss så återkommer vi med prisförslag och åtgärd.

Pris: 299:-

Rengöringsmedels Kit (Cleaning Kit)

Innehåller:

Rengöringsmedel Läder, 500ml
Rengöringsmedel Säkerhetsbälte, 500ml
Rengöringsmedel Vinyl, 500ml
Rengöringsmedel Tyg, 500ml

Pris: 599:-

STARTA EGET MED OSS!